Testissä WDesign korut ja arvonta

Saatiin testattavaksi Wdesingnilta koruja. Poika sai kaksi puisista helmistä ja silikonisesta tähdestä tehtyä korua. Olin toivonut harmaata, mutta poika ihastui valkoiseen. Loppujen lopuksi kumpikin taisi olla pojan mieleen. 

Myös mulle lähetettiin yksi koru. Pyysin pitkää koruja, joita tykkään muuten käyttää arkena ja juhlassa. Tämä koru on ollut minulla töissä, kulkenut kaulassa tapahtumissa ja päässyt aktiiviseen käyttöön muiden pitkien korujen rinnalle. Parasta pitkissä koruissa on se, että niitä voi räplää. Minusta on ihanaa, että sormilla on tekemistä myös niinä hiljaisina ja rauhallisina hetkinä. Samaa jatkuvaa korun hiplaamista oli havaittavissa myös pojalla. Näinköhän olisi sittenkin tullut äitiinsä. =DMulle tärkeää on se, että tuen kotimaista yrittäjää ja ostan kotimaassa tuotettuja tavaroita. Turvallisuus, laatu ja ekologisuus on myös tärkeitä. Tottakai näiden lisäksi R A K A S T A N kaikkea kiiltävää ja kaunista.

Musta on kiva, että poikakin haluaa käyttää koruja. Ihanasti ottaa äidistä mallia. Koska mulla on käsilaukku ja koruja, pitää pojallakin olla oma laukku ja omat korut. Ihanaa, että myös lapsille tehdään tyylikkäitä koruja.

Korut ovat olleet meillä käytössä paljon. Näissä kätevää on se, että poika saa ne itse päälle. Nämä ovat ensimmäiset korut, joissa on joustava kuminauha, joten aluksi se aiheutti vähän hämmennystä niskavillojen jäädessä puisten helmien väliin. Nyt kuitenkin jo parin viikon testailun jälkeen, poika sanoo iloisena ettei koru nipistä ja laittaa sen itse kaulaansa.Onko WDesign sinulle tuttu? Tässä vähän tietoa yrityksestä ja koruista:

WDesign Helsinki on Design From Finland -muotoilutunnustuksella palkittu kotimainen perheyritys. Valmistamme lifestyleasusteita niin vauvoille, lapsille kuin aikuisille. Tuotteidemme design edustaa skandinaavisen selkeää muotoilua, johon yksityiskohdat ja värit tuovat iloa. WDesign tuoteperheeseen kuuluu mm. tuttinauhoja, vaunutarvikkeita, koruja ja sisustustuotteita. 

Yrityksellemme on tärkeää tuotteiden korkea kotimaisuusaste, turvallisuus, ekologisuus sekä laatu. Designiltaan tuotteiden ulkoasu on tarkoin mietittyä. Erityisesti lastentuotteissa niiden värit, muodot, materiaalit ja leikkisyys tarjoavat käyttäjälleen paljon tutkittavaa.


Kaikki WDesign Helsingin tuotteet on valmistettu Suomessa laadukkaista materiaaleista EU:n turvallisuusstandardien mukaisesti. Kaikki materiaalimme on huolellisesti valikoituja, testattuja ja turvallisia pieniin yksityiskohtiin saakka. Tuotteiden materiaaleina käytämme kotimaista eettisesti tuotettua poronnahkaa, eurooppalaista sertifioitua ekologista puuta, luonnonkiveä ja 100% puhdasta elintarvikelaatuista silikonia.


Ja sitten se arvonta lopuksi. Arvonta löytyy Instagramin puolelta. Voit voittaa itsellesi vapaavalintaisen lasten tähtikorun. Kurkkaa osallistumisohjeet tarkemmin @sankariheidi. Lisäarvan arvontaan saat jättämällä alas kommentin ja sähköpostiosoitteesi.

WDesign: https://www.wdesign.fi
FB: https://www.facebook.com/wdesignhelsinki/
IG: https://www.instagram.com/wdesignhelsinki/

-Heidi

PS. Mitä tykkäät näistä koruista? Kurkkaa IG:n puolelta arvonta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valokuvauksen harjoittelua: Olympus PEN E-PL8 ja lightroom

Testissä bObles muurahaiskarhu

Staycation - Laatuaikaa kahdestaan